Over ons

(P)re-loved, secondhand, tweedehands, vintage, we LOVE it! 

Wie zit er achter Nora & Lauren (p)re-loved boutique?
Mijn naam is Tara, 36 jaar, vrouw van Jurryt en moeder van
Nora (5) en Lauren (2). 

Vroeger hadden wij het niet breed thuis, maar ik was altijd
al gek op kleding. Het liefst wilde ik meedoen met iedere nieuwe modetrent, maar helaas was dit financieel gewoon niet haalbaar. Iedere verdiende euro spendeerde ik aan kleding. Als toen de tweedehands branche wat meer up and running was geweest had dit mij het gelukkigste meisje op aarde gemaakt denk ik..

Al ruim 10 jaar shop ik tweedehands voor mezelf en nu alweer 4 jaar ook voor de kids. 

2,5 jaar geleden kwam ik terecht in een pittige burn-out en moest ik opnieuw gaan ontdekken wie ik was. Wat zijn mijn energievreters die ik moest gaan vermijden en wat zijn eigenlijk mijn energiegevers die ik juist op moest gaan zoeken? In deze periode gingen de energieprijzen door het dak en kregen we het financieel wat zwaarder. Met twee kleine kids die groeien als kool moesten we financieel wat creatiever gaan worden en vond ik mijn ontspannning en rust in het vinden van (p)re-loved parels voor onze kids en mezelf. Alle kleding die niet meer paste of speelgoed dat niet meer gebruikt werd verkocht ik weer en van dat geld kocht ik dan weer nieuwe (p)re-loved items. We bespaarde hier een hoop geld mee en waren tegelijkertijd mileubewuster bezig wat ons een fijn gevoel gaf. WIN-WIN dus! 

Toen besefte ik mij dat ik hier iets mee wilde doen. Wereldwijd hebben we te maken met klimaatverandering en duurzaamheid speelt hierbij zo'n grote en belangrijke rol. Ook worden we steeds eerlijker over onze portomonnee en wordt er onderling veel gesproken over mogelijke besparingsmogelijkheden, want alles is toch ook ongelofelijk duur geworden?!

Dus.... heb ik de beslissing genomen om Nora & Lauren (p)re-loved boutique op te gaan starten en jou mee te nemen in de geweldige wereld van (p)re-loved, tweedehands, secondhand en vintage! 

Onze droom?
Naast onze webshop een fysieke winkel in het Westland waar jij graag komt om mooie (p)re-loved items te scoren met een coffee corner én een kinderspeelhoek. 

Onze aanpak?
Wij richten ons nu op kinderen en vrouwen. Ook zullen wij items aanbieden afkomstig van sample sales of opkopingen. 

Instagram

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van kortingen en andere nieuwtjes.
Aanmelden
© 2022 - 2024 noraenlauren | sitemap | rss