Verzenden binnen Nederland 🇳🇱

  • Je bestelling wordt verzonden binnen 3-5 werkdagen
  • Wij versturen met PostNL en DHL
  • Gratis verzenden voor bestellingen vanaf € 75,-

Woon je in Vroondaal, Poeldijk, Kwintsheul, Honselersdijk of Naaldwijk? Voor €2,50 komen wij het zelf bij je bezorgen. 
Ook kan je jouw bestelling gratis op komen halen in Poeldijk. 

Retourneren
Retourneren van kleding kan binnen 14 dagen vanaf de aankoopdatum, mits de kleding in dezelfde staat is als waarin het verstuurd is met het prijskaartje er nog aan bevestigd. Items welke niet voldoen aan deze voorwaarden, worden niet teruggenomen. (P)re-loved speelgoed en voorleesboeken kunnen niet geretourneerd worden.  

Nora & Lauren heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, maar tweedehands artikelen hebben natuurlijk gebruikerssporen. Wij gaan er vanuit dat klanten zich hiervan bewust zijn. 

Om te retourneren kan je een e-mail sturen naar info@noraenlauren.nl. Na contact verzend je het kledingstuk op eigen kosten aan ons retour. Zodra we het kledingstuk hebben ontvangen controleren we deze en laten we je via de mail weten of alles OK is en zo ja, dan storten we het aankoopbedrag terug.

Retouren zijn milieubelastend. Zorg dus dat je goed de beschrijving leest voordat je een artikel koopt op onze website. Twijfel je over iets of heb je toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op! Je kan contact met ons opnemen via het
e-mailadres info@noraenlauren.nl 

Instagram

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van kortingen en andere nieuwtjes.
Aanmelden
© 2022 - 2024 noraenlauren | sitemap | rss